avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit cladire cu destinatie mixta, proprietar pers ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit cladire cu destinatie mixta, proprietar pers juridica

Buna ziua,
S-a achizitonat pe firma un imobil. Societatea isi desfasoara activitatea doar pe 1 etaj, restul imobilului fiind folosit ca spatiu de locuit pentru asociatul unic si fiica acestuia, angajata a societatii.
La realizarea declaratiei pentru calcul impozit local, se poate incadra ca avand destinatie mixta, chiar daca proprietar este persoana juridica.?
In formularul ce trebuie depus se cere diferentierea valorii imobilului in functie de destinatie. In baza carui document se stabileste care este valoarea pt spatiul rezidential , respectiv nerezidential? Intr-un contract de comodat intre societate si asociatul unic trebuie specificata si valoarea , nu doar suprafata ce ii este data spre folosinta?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Lămuriri taxe sedii de apartament pfa/firme MrDerpson MrDerpson A apărut formularul: http://www.dpfbl.mdrap.ro/documents/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015/Ordin_MDRAP_MFP_2069_4087_din_2015.pdf [b]Ai sediu în ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)