Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la urmatoarea problema: o societate a fost radiata, insa s-a omis operarea in revisal a incetarii unui contract suspendat pentru crestere copil. Toate contractele au fost incetate corespunzator la data radierii si s-a transmis revisal, insa acesta, nefiind in lista contractelor active a fost omis. Cum ar trebui procedat astfel incat sa fie in regula si ptr salariat si ptr societate? Va multumesc!
Am luat legătura cu lichidatorul judiciar,cu administratorul firmei și contabilul.Chiar am mers la ITM de 7 ori . Nimic... Nu știu ce pot face .
Poate contabilul sa intre in revisal să atașeze un contract de demisie chiar daca firma este radiata ?Astfel să înceteze contractul suspendat ?Mulțumesc
In REVISAL nu se ataseaza documente .. acel lichidator judiciar trebuie tras la raspundere ca nu si-a facut treaba corect ..cum s-a radiat societatea cand mai exista un c.i.m. care trebuia incetat ?
Daca vor transmite in REVISAL incetarea c.i.m., o vor face pe raspunderea lor avand in vedere ca acea societate nu mai exista .
In opinia mea, tot instanta de judecata este solutia.