avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am un SRL si vand unele scule in industrie. In Iunie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am un SRL si vand unele scule in industrie. In Iunie 2020 am ...

Am un SRL si vand unele scule in industrie. In Iunie 2020 am vandut niste scule la un client SA cu termen de plata in 30 zile (suma de putin peste 10.000lei). Clientul nu a achitat factura. Am mai asteptat cateva luni iar din Octombrie 2020 I-am tot trimis Notificari. Am fost si pana la el si am vorbit dar promisiunile de plata n-au fost respectate. Au trecut si sarbatorile de iarna dar clientul nu a platit. Ce pot sa fac? Unde trebuie sa ma adresez pentru deschiderea unui proces in instanta? Exista vre-o procedura mai rapida?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:24, 29 Martie 2021
instanta competenta este cea de la sediul paratului. angajati un avocat. daca chemarea in judecata este bine scrisa si sustinuta, procesul se poate misca mai repede
Multumesc pt raspuns. Clientul rauplatnic este din Bucuresti Sector 3. Unde ar trebui sa deschid procesul in Instanta: la Judecatoria Sect 3 sau la Tribunalul Bucuresti? Mizez pe faptul ca daca deschid acest proces in instanta clientul v-a plati fara a derula tot procesul in instanta. Se poate deschide acest Dosar in instanta si on-line?
angajati un avocat. ultima dvs intrebare demonstreaza ca aveti neaparata nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la dsp ... ramona7513 ramona7513 Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune. pot dezbate succesiunea de pe parinti abi ... 2021 2021 Dezbatere succesiune. Pot dezbate succesiunea de pe parinti abi decedati de mult timp, on line? multumesc. (vezi toată discuția)
Legea 18/91 cu cei 20% si efectele ei... florina85 florina85 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sugestii sau raspunsuri la caile pe care ar trebuii sa le urmez pt recuperarea celor 20%: 1) - in anul 1993 am ... (vezi toată discuția)