avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie sa platesc tot impozitul din urma?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie sa platesc tot impozitul din urma?

salut,am un Oltcit care nu mai functioneaza din 2006, in 2008 pe baza unei chitante am predat masina la o firma de fier vechi, dar fara sa o radiez, cu chitanta am mers la taxe si impozite , m-au luat in evidenta si nu am mai platit impozitul: acum vreau sa radiez masina si imi tb fiscalul, trebuie sa platesc tot impozitul din urma? am fost la primarie si mi-a dat adeverinta ca am platit pana in 2008 dar restul?
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit auto din 2008 todoran_flo todoran_flo Buna ziua, In 2008 am avut un accident auto masina pe care o conduceam a fost avariata complet si eu am stat o vreme prin spitale. Ulterior o ruda de-a ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)