avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea masinii

Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru a radia masina dar ei mi-au spus ca imi trebuie succesiune , as vrea sa stiu daca e posibil sa radiez o masina fara sa fac succesiunea
Cel mai recent răspuns: Abandonation , utilizator 16:49, 19 Decembrie 2011
Contactati personal SPR serviciul evidenta auto
In baza actului emis de unitatea de preluare auto dovediti inexistenta acesteia
Autoritatea va verifica evidentele proprii si poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala dispune radierea auto,dupa achitarea eventualelor debite aferente auto
@ynocentta

SPR nu mai are "evidente proprii" de aproape 10 ani. Arhivele au fost transferate la prefecturi (SRPCIV) de prin 2002, in speranta ca nu se vor mai face tot atatea greseli.:slap:

Adica politistilor li s-au luat toate "armele" (bazele de date).

[ link extern ]


[Mesaj verificat din nou de moderator, nu exista ratiuni regulamentare pentru editarea lui]
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Tot la evidenta auto a politiei trebuie sa mergeti cu documentul de la unitatea de preluare si faceti dovada ca masina a fost predata la REMAT si astfel pe baza documentului emis de politie puteti merge la adm. fiscala si sa o radiati din evidenta bunicului.
Masina nu am predato la REMAT, doar am vanduto la fier vechi.... Si vreau sa o radiez acum sa nu stau sa platesc taxa aiurea..... De asta am intrebat daca o pot radia fara sa fac succesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)