avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara,eu am o problema cu aplicatia skrill (un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara,eu am o problema cu aplicatia skrill (un portofel ...

Bună seara,eu am o problema cu aplicatia skrill (un portofel electronic),mi-am facut cont pe acea aplicatie in care sa facut un transfer dintr-o aplicatie de pariuri..toate bune sa primit suma in contul de skrill am inregistrat un cont bancar care este al sotului pt a scoate banii,in urma cererii de retragere sa blocat contul temporar urmand sa se faca validarea identității cu extras de cont,poza cu buletin,peemis de conducere si multe altele..nu au fost acceptat nici un document si contul este tot blocat..am incercat sa iau legatura cu ei prin mailuri da fara succes..ce pot face in situatia asta??multumesc
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 11:47, 1 Aprilie 2021
Care cont e blocat? In fine, nu prea conteaza pentru ca ambele conturi trebuie sa apartina aceleiasi persoane. In caz contrar, e declarat ca frauda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal laura76c laura76c Buna ziua, Anul trecut am depus din contul meu bancar o anumita suma in contul de pariuri al sotului meu. Acum cand a vrut sa retraga un castig i s-a ... (vezi toată discuția)
Vanzari prin moneybokers si paypal - inregistrarea lor in contabilitate. Haotik Haotik Deci am contract cu moneybokers, ambele conturi sunt facute cu datele firmei si pe firma. O sa va dau foarte concret exemplu cu banii care intra si cu ... (vezi toată discuția)