avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am achiziționat un colțar ce are anumite ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am achiziționat un colțar ce are anumite neconformitati ( diferența ...

Am achiziționat un colțar ce are anumite neconformitati ( diferența de fermitate la pernele șezutului) . În urma reclamației, comerciantul mi-a comunicat ca produsul comandat nu poate fi adus la conformitate astfel ca îmi va returna contravaloarea lui. În cazul în care vreau totuși sa îl păstrez care sunt consecințele? Mai beneficiez de garanția de 2 ani?

Alte discuții în legătură

Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect mariannnghe mariannnghe Am achizitionat un coltar extensibil de la o bine cunoscuta firma de mobila si am sesizat ca are un defect major. Am dat comanda in luna ianuarie de ... (vezi toată discuția)
Returnarea banilor pentru un produs cumparat AndreiBaditoiu AndreiBaditoiu Buna ziua. Detin un magazin in care comercializez articole de imbracaminte pentru barbati. Intr-o zi a venit in magazin un client care cumparase o camasa cu o ... (vezi toată discuția)