avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, bunicul meu e decedat din 1982. Numele lui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, bunicul meu e decedat din 1982. Numele lui difera cu 2 litere in 2 acte necesare pentru un dosar: certificat situatia militara si certificat de deces. De la aceasta diferenta de 2 litere ni se solicita si o adeverinta de la Primarie/Starea Civi

Adeverinta Primarie/Stare civila in legatura cu o ruda decedata
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:22, 3 Aprilie 2021
Cred ca de la Evidenta Populatiei ar fi bine sa luati acea adeverinta ..... pe baza CNP-ului se poate stabili numele corect
Probabil sunteti mostenitor al unui bunic care a trecut razboiul. Important este cum figura bunicul in actul de nastere. De acolo porneste numele. Daca insa documentele (cel de nastere si cel de deces) ,,nu bat,, este necesar a se recurge la rectificare de act, care dureaza si 3 luni. Sa ne scrieti cum ati rezolvat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 pesoane acelasi cnp Sfanta Sfanta Buna ziua! Sincer nici nu stiu la ce categorie din forum sa incadrez aceasta intrebare:)...dar poate ma ajuta cineva ..poate ati mai avut asemenea ... (vezi toată discuția)
Identitate gresita dupa 91 de ani???? iulianour iulianour BUN GASIT!Asta e problema mea: bunicul meu in varsta de 91 de ani a avut nevoie de un nou cetrificat de nastere intru cat cel vechi era prea degradat . La ... (vezi toată discuția)
Probleme schimbare carte de identitate ContSters374860 ContSters374860 Buna seara, Voi prezenta un caz concret fara a da nume reale.Este vorba de o persoana de sex masculin care dorea sa-si schimbe Cartea de Identitate. Acesta ... (vezi toată discuția)