avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Părinții mei au decedat ,mama in 1990 și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Părinții mei au decedat ,mama in 1990 și tata in ...

Buna ziua. Părinții mei au decedat ,mama in 1990 și tata in 2017. Din partea mamei am 2 frati. Pot deschide succesiune dupa amîndoi sau trebuie sa fac in ordinea decesului? P fratii mei,pot in cadrul succesiunii sa-i scot ca moștenitori pe principiul ca ,timp de 30 de ani, doar eu am vazut de casa si terenuri?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 12:06, 2 Aprilie 2021
Succesiunea se face mai intai dupa primul decedat si apoi dupa al 2-lea.
Nu puteti scoate de la mostenire niciun frate.
îi puteți înlătura de la moștenire, totuși, dacă dovediți că nu au acceptat-o nici expres, nici tacit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Succesiune MGabriel MGabriel Mama a decedat de curand,tata este inca in viata,mai am un frate. Exista cumva riscul ca ,in cazul in care nu se face procedura de succcesiune asupra ... (vezi toată discuția)
Cum si in cat timp putem dezbate succesiunea de pe urma tatalui nostru? nelunelu68 nelunelu68 suntem doi frati si ne intereseaza cum si in cit timp putem face succesiunea. mentionez ca parinti nostri erau divortati in momentul cind tata a decedat (vezi toată discuția)