avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trebuie sa devin platitor de TVA pentru aceasta ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trebuie sa devin platitor de TVA pentru aceasta achizitie intracomunitara?

Sunt o firma neplatitoare de TVA si am cumparat o masina din Germania in valoare de 52000 lei deci 10000 euro de la o persoana fizica!!Am contract de vanzare cumparare cu valoarea integrala fara a fi specificat TVA ul!Vreau sa stiu daca trebuie sa devin platitor de TVA pentru aceasta achizitie intracomunitara si daca trebuie sa depun D301!Specific inca o data ca este achizitionata de la o persoana fizica!Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva, achizitie auto intracomunitara sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com BUna Ziua, Daca un PFA neplatitor de TVA doreste sa achizitioneze din Germania un auto val. 30.000 eur si se inregistreaza in acest scop cu 091 pt TVA si 095 ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar depasire plafon Marius Marali Marius Marali Buna seara, Am facut o achizitie din Germania pentru un autoturism care a depasit suma de 10.000 euro. Am platit tva-ul in Germania. Problema este ca am ... (vezi toată discuția)