avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, Permisul meu a fost anul acesta suspendat 30 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, Permisul meu a fost anul acesta suspendat 30 zile în ...

Salutare,
Permisul meu a fost anul acesta suspendat 30 zile în data de 10.02.2021 pentru neacordare de prioritate unui vehicul de politie aflat în misiune, luând și 4 puncte amendă (590 lei)
Astăzi, 04.04.2021 mi-a fost suspendat din nou pentru 30 zile pentru trecerea pe culoarea roșii a semaforului. (4 puncte am primit și aici, 590 lei)
Întrebarea mea este...se va adăuga o lună în plus acum sau tot 30 zile voi rămâne pieton? De asemenea, pot să las dovada mâine pentru a trece practic mai repede perioada de suspendare? Am primit dovada pentru a mai conduce încă 15 zile, dar as dori să o las de mâine pentru a reduce timpul.
Vă mulțumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 18:47, 4 Aprilie 2021
Nu, tot 30.
Da, puteti depune dovada, pentru inceperea suspendarii:
Art. 111 din OUG 195/2002
(8) În cazul suspendării permisului de conducere pentru o perioadă determinată, cu eliberarea unei dovezi înlocuitoare cu drept de conducere pentru 15 zile, suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule începe în unul din următoarele cazuri:
a) din momentul expirării termenului de valabilitate a dovezii înlocuitoare;
b) din momentul depunerii dovezii înlocuitoare, de către conducătorul auto, la oricare unitate de poliție rutieră în una din zilele din intervalul perioadei de valabilitate a acesteia.
Ultima modificare: Duminică, 4 Aprilie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere 30 zile niroz niroz Buna seara! Politia mi-a suspendat permisul 30 de zile pt.- neacordare prioritate la trecerea de pietoni-asta a fost in data de 02.04.2012.Am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv politia rutiera - o fapta din cele doua nu exista tescoandreas tescoandreas Buna ziua, Am fost oprit de un echipaj de la Politia Rutiera in aceasta seara. Am fost sanctionat contraventional cu Amenda contraventionala pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ... Oprea sara17 Oprea sara17 Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ptr 90 de zile.am dat testul 13din 15 și mi a fost restituit permisul după 30 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)