avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu presedintele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu presedintele blocului

Buna ziua

Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac in legatura cu aceasta problema:

Locuiesc in acest bloc din 1994 si de la inceput am avut problema cu iesirea de acces din spatele blocului, pana anul trecut era blocata cu diverse(mobila,tocuri de usi, etc, cam tot ce arunca locatarii de prin aprtamentele lor).Dupa mai multi ani sa reusit sa se renoveze scara blocului si sau schimbat si usile de acces. Atunci am vorbit cu actualul presedinte si l-am rugat sa-mi dea si mie o cheie de la iesirea din spate, deoarece eu am inchiriat de mai multi ani un loc de parcare care este in spatele blocului.
El mi-a raspuns ca nu-mi da nici o cheie si ca trebuie sa ocolesc blocul, nul intereseaza ca vin eu cu bagaje, ca ploua , ca trebuie sa ocolesc toti rahatii de caini, etc.
A zis ca el decide.
Va rog frumos sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in mod legal pentru a beneficia de acest drept al meu? fiind un bun platitor de taxe, impozite, intretinere.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dorinamarin , utilizator 16:23, 5 Ianuarie 2010
se va putea avea in vedere depunerea unei cereri/reclamatii catre asociatie ( 2 ex. )
se va indica toate nemultumirile .
se va cere nr. de inregistrare .
se va putea pune in vedere ca se asteapta raspuns urgent .
in cazul unui raspuns nesatisfacator obtinut in scris se va putea face reclamatie impotriva asociatiei la primarie .
se va putea avea in vedere ca spatiile comune se folosesc de catre toti membri asociatiei , in aceiasi masura , fara insa a se schimba functionalitatea acelor spatii .
Dle ctynn, va rog sa cititi regulamentul de postare si sa aveti si dvs in vedere faptul ca opiniile prezentate pe forum trebuie sa fie argumentate. Prin urmare, "se va putea" numai daca spuneti si de ce.
Va multumesc pentru sfaturi domnule CTYNN
Pentru usa de acces din spate toti locatarii trebuie sa aiba cheie, mai ales ca acolo se afla si un spatiu de parcare.

Usile din spate sunt facute pentru mai multe scopuri intre care si acela ca la caz de incendiu, explozie, cutremur etc, ambele usi sa fie functionale pentru evacuarea mai eficace a locatarilor. Daca acea usa este blocata, atunci nu-si mai afla rostul si poate fi zidita, nu? Usa e usa ca sa se poata face acces pe ea.

Faceti o cerere scrisa adresata presedintelui la care trebuie sa va raspunda in 30 de zile si in cazul ca se opune sau nu va da un raspuns, faceti o reclamatie si la primarie si la politie si la ISU. Acestia din urma ar trebui sa aiba un cuvant de spus, fiind vorba de blocarea unei cai de evacuare la caz de urgenta.

~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Blocarea caii de acces din spatele blocului micka60 micka60 Locuiesc la parterul blocului si de acum două zile s-a întrerupt curentul în zonă și prin urmare accesul în bloc pe baza cartelei nu a mai fost posibil ... (vezi toată discuția)
usa de acces blocata cu lacate!!! onetime onetime Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal ce face asocoatia de proprietari din blocul in care locuiesc. Avem 2 usi de acces, dintre care una este blocata cu ... (vezi toată discuția)
Iesiri la bloc tranulea tranulea buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din ... (vezi toată discuția)