avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Individual de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Individual de Munca

Fapt:
In Contractul Colectiv de Munca si in Contractul Individual de Munca am acceptat sa am o mare parte din sporuri incluse in salariu, dar ele nu au fost acordate in fapt/fizic, ci doar scriptic, motiv pt care m-am adresat Tribunalului Ilfov si Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca acestea nu au fost acordate si sa anuleze aliniatul respectiv.
Raspunsul instantelor:
Atata timp cat am agreeat acest lucru prin CCMU si CIM, cererea mea este neintemeiata!!
Intrebare:
Ce as putea face?? ce ar trebui sa cer?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 6 Aprilie 2021
Nu aveti ce face, atat timp cat in c.i.m. este stipulat o astfel de clauza. ....solutia ar fi modificarea clauzei de comun acord cu angajatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca hepea hepea Buna ziua, Sunt angajat la o companie privat cu 6 ani vechime in munca. Conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National, articolul 41, alineat 3, ... (vezi toată discuția)
Incalcarea clausei de confidentialitate clls clls Se poate stipula in cim ca incalcarea clauzei de confidentialitate din partea angajatului sa atraga desfacerea imediata a contractului de munca ? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate ccmn adelinapetrescu adelinapetrescu Buna ziua, In august 2012 am fost angajata cu CIM pe perioada nedeterminata in care se facea trimitere la CCMU 2895/29.11.2006 la niv national. Acum mi s-a ... (vezi toată discuția)