avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. Am o prietena care în 2015 a deschis un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. Am o prietena care în 2015 a deschis un cont cu ...

Buna seara. Am o prietena care în 2015 a deschis un cont cu card pentru a putea primi de la facultate o sumă mică de bani . Cardul nu a mai fost folosit de atunci și nici nu a fost să închidă contul . Acum a primit acasă un plic cum că datorează Baniciu o sumă foarte mare de bani din comisioane . Precizez că în toți acești ani ea nu a primit nici un fel de informare cum că ar datora Bancii ceva . Un card nefolosit nu devine neactiv . După câți ani se prescrie datoria din comisioane către banca ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:58, 6 Aprilie 2021
despre ce suma este vorba?nu cred ca e vb de comisioane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Notificare brd-dupa 7 ani!!! mariusvladut78 mariusvladut78 Buna seara, In cursul zilei de astazi am primit o notificare din partea BRD in care ma informau ca trebuie sa-mi achit creantele catre ei si prin bunavointa ... (vezi toată discuția)
Abuz- cerere solicitare card bancar mada.simion mada.simion Nici nu stiu cum si cu ce sa incep. In 2006 am solicitat un credit de nevoi personale pe 10 ani doar cu buletinul,iar dupa 30 de zile m-au chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)