avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutari, m-am intors recent din UK si tot incerc sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutari, m-am intors recent din UK si tot incerc sa imi preschimb ...

Salutari,

m-am intors recent din UK si tot incerc sa imi preschimb permisul englezesc in permis romanesc insa ma lovesc de fiecare angajat de la ghiseuri cu scuza ba ca nu e tradus, ba ca imi trebuiesc verificari facute la DVLA. Din ce stiu eu, oricine poate face verificarile la DVLA daca este in posesia permisului, credeti ca doar m-au expediat? Este asta incompetenta?

Alte discuții în legătură

Incompetenta angajat mai Mugurel78 Mugurel78 Va rog sa ma indrumati unde as putea sa fac o plangere impotriva unui angajat MAI in legatura cu urmatoarea problema. Am lucrat ca sofer in UK unde a trebuit ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
O nelămurire Rusuu Rusuu Bună seara. În urma cu 2 săptămâni am fost pentru a preschimba permisul într un permis romanesc. Eu am unu englezesc în momentul de fata. Toate bune și ... (vezi toată discuția)