avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am contactat o firma de arhitectura pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am contactat o firma de arhitectura pentru proiectul ...

Buna ziua.
Am contactat o firma de arhitectura pentru proiectul unei case. Dupa discutiile cu ei am semnat un contract in care e specificat un avans.

Am posibilitatea sa ma razgandesc daca inca nu am achitat avansul? Tin sa mentionez ca doar ieri am semnat contractul si inca nici ei nu s-au apucat de munca. Insa dupa mai multe discutii cu diferite persoane am ajuns la concluzia ca e prea scump si nu trebuia sa semnez contractul.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:25, 8 Aprilie 2021
Cititi cu atentie clauzele contractuale. Daca nu intelegeti, consultati cat mai repede un avocat pentru a constata daca rezilierea unilaterala a contractului presupune sanctiuni pentru dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune in contract de prestari servicii virgil1971 virgil1971 Va salut. Se poate vorbi despre inselaciune comisa de un prestator de servicii, in cadrul unui contract, daca beneficiarului, dupa ce a achitat avansul, i se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am semnat in calitate de locatar un contract de inchiriere ... cezarica1111 cezarica1111 Buna ziua, am semnat in calitate de locatar un contract de inchiriere imobil iar a doua zi dupa semnare, inainte sa apuc sa platesc chiria in contul ... (vezi toată discuția)
Chirias a platit sase luni in avans, s-a razgandit in prima zi. vrea toti banii inapoi, dar eu am platit in avans la un credit Diana2020 Diana2020 Buna ziua, Am dat un anunt de inchiriere a unei garsoniere in Bucuresti, in centru, stradal. A venit un cuplu care s-a uitat, a deschis si inchis geamurile, ... (vezi toată discuția)