avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa fac ocerere reexaminare in dosar la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa fac ocerere reexaminare in dosar la contencios ad-tiv ...

Trebuie sa fac ocerere reexaminare in dosar la contencios ad-tiv unde mi-a fost respinsă cererea de diminuare a taxei de timbru de 300 lei,pot renunta la desbagubiri morale si sa platesc taxa normala de 50lei,comunicarea am primito in 07.04.2021,15 zile pt.depunere cerere curge cu aceasta data ??Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valerychy , utilizator 17:30, 8 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nevoie de cerere de reexaminare. Depuneti o precizare la actiune in care aratati ca renuntati la capatul 2 de cerere si ca insistati doar in actiunea principala; atasati taxa de 50 lei iar instanta va anula ca netimbrat celalalt capat de cerere.
Da a respins cererea si in comunicarea primita pe 07.04.2021 imi spune ca in termen de 15 zile sa fac cerere de reexaminare,am primito prin posta ,termenul de 15 zile curge cu 08.04.2021...Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Contencios-taxa judiciara de timbru Ana_Izabela Ana_Izabela Bunaziua, Hristos a inviat! Va rog sa-mi explicati de ce, in opnia Dvs., pentru anulare act ad-tiv si restituire CASS( in cuantum de 11000 lei) mi s-a fixat ... (vezi toată discuția)
Termenul de recurs in contencios administrativ maria tofan maria tofan termenul de recurs (in contencios ad-tiv) este de 15 zile de la comunicare sau de 5 zile? (vezi toată discuția)