avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rabla 2021,reinmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rabla 2021,reinmatriculare

Bună ziua,
Ma confrunt cu următoarea situatie:
Am vândut un wv golf acum 2 ani de zile. Noul proprietar nu a inmatriculat-o, deși eu am scos certificat fiscal. Talonul și cartea mașinii au rămas pe numele meu. Intenționez sa o reinscriu la taxe si impozite pe numele meu, pentru a beneficia de programul rabla. Întrebarea mea este: trebuie sa reinmatriculez masina și la drpciv?
Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2021
Puscasu Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 9 Aprilie 2021
Atat timp cat vehiculul nu figureaza drept predat la unitate remat ,nu este necesar sa desfasurati demersuri la dprciv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Am gresit eu cu ceva...? draghicicristian draghicicristian In 2010 am vandut masina unui domn. Cu vanzare-cumparare, am platit restanta la fisc, nu mai figurez cu ea pe numele meu. Am toate hartiile. Am facut toate ... (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)