avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, caut și eu câteva răspunsuri/lămuriri ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, caut și eu câteva răspunsuri/lămuriri la o situație ...

Buna ziua,

caut și eu câteva răspunsuri/lămuriri la o situație întâlnită de cineva cunoscut:
-a fost prin la volan cu o alcoolemie de peste 0.8(0.88 cred) in aerul expirat, automat a fost dus la IML pt recoltare...rezultatul primit după ceva timp bun a fost bineînțeles peste dublu in aerul expirat
-a reparat ceva la masina și a iesit prin sat 3-400m sa “testeze” masina, a fost oprit in fata casei..nu cred ca are mare relevantă asta.
-se întâmpla la sfârșitul lui 2019 prin toamna, pana sa înainteze poliția dosarul către procuror a venit pandemia și cum totul a fost sistat o perioada buna a durat mult timp pana a fost chemat la judecată
-judecată a avut-o anul acesta prin Februarie, după ceva timp a primit acasă și decizia
-decizia spune ca i se retine permisul auto pe o perioada de 2 ani
-nu a avut alte antecedente, amenzi înaintea acestui eveniment, nu face parte din categoria celor care își câștiga traiul cu permisul

Este normal ca perioada ce a trecut pana la decizie, adică aprox 1,5 ani sa nu fie luată in calcul, se poate face ceva mai departe?
Mulțumesc
Copiati minuta penala sa înțelegem despre ce este vorba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Soțul meu a făcut accident pe 23 ianuarie mai era cu cineva ... Vadineanu Vadineanu Soțul meu a făcut accident pe 23 Ianuarie mai era cu cineva in mașina i sa lua permisul alcoolemia era mică acela a avut 3 zile de spitalizare nimic grav ... (vezi toată discuția)
Acoolemie florin999 florin999 Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)