avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata. Sotul mai are inca 2 frati care sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata. Sotul mai are inca 2 frati care sunt in viata.Doreste ...

Buna dimineata. Sotul mai are inca 2 frati care sunt in viata.Doreste sa dezbata mostenirea , parintii nu mai sunt in viata din pacate, si intre frati nu exista o relatie cumsecade , ceea ce vor ajunge cu siguranta in instanta.Intrebarea mea este, daca sotul este cel care deschide actiunea in instanta, el trebuie sa suporte toata cheltuiala, sau isi recupereaza din chletuieli si de la cei 2 frati ?Multumesc tare mult !
Cel mai recent răspuns: Diana Munteanu , Avocat 15:34, 12 Aprilie 2021


Buna ziua!

Prin sentința se va stabili și împărțirea cheltuielilor de judecată conform cotei parti din dreptul de proprietate ce va reveni fiecărui.
Astfel, iniția dansul suporta toate cheltuielile urmând ca ulterior sa le recupereze și de la ceilalati doi frați.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire de sub indiviziune Cojocaru53 Cojocaru53 Buna ziua! In cazul meu este vorba de o casa cu teren care urmeaza sa fie impartita intre cei 3 frati, eu fiind unul din ei. As avea rugamintea sa imi dati ... (vezi toată discuția)
Succesiune carmensorin carmensorin Buna ziua, tatal sotului meu a decedat in 1976 la varsta de cateva luni, dupa moartea lui soacra mea a cedat impreuna cu ceilalti sase frati casa parinteasca ... (vezi toată discuția)