avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen de depunere dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen de depunere dosar pensionare

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti, cu cat timp inainte de implinirea varstei standart se depun cererea si documentele necesare pentru pensionarea pe limita de varsta?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Mariaiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:43, 13 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 263/2010
Art.103
(2) Cererea de pensionare, împreună cu actele prin care se dovedește îndeplinirea condițiilor prevăzute de prezenta lege, se depune, începând cu data îndeplinirii acestor condiții, la casa teritorială de pensii competentă, în a cărei rază domiciliază persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie pentru limita de varsta playerone2006 playerone2006 buna ziua , va rog sa-mi spuneti cand poate o persoana (barbat ) sa depuna dosarul de pensie la limita de varsta fiind nascut in 16.02.1949 .multumesc. (vezi toată discuția)
Depunerea dosarului de pensionare GeorgetaBolboaca GeorgetaBolboaca Buna ziua, Daca o persoana indeplineste conditiile de pensionare pentru limita de varsta in data de 04.04.2011 si nu mai continua activitatea, cu cat timp ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensionare avramcrai avramcrai Indeplinesc conditiile de depunere dosar pensie pentru limita de varsta, conform tabelului in octombrie 2011. Va rag sa-mi spuneti daca pot depune actele de ... (vezi toată discuția)