avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate convoca si desfasura Adunarea generala a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate convoca si desfasura Adunarea generala a proprietarilor ...

Se poate convoca si desfasura Adunarea generala a proprietarilor dintr-o asociatie in cazul starii de alerta?
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 15:22, 14 Aprilie 2021
Da, cu respectarea condițiilor impuse de pentru organizarea și desfășurarea adunărilor publice.
Se pot convoca adunari generale,inclusiv pe scari sau tronsoane de imobil de locuit in comun-cu respectarea dispozitiilor impuse in starea de alerta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea este ca nu se poate , unul din motive ar fi acela ca acolo se iau hotarari .
Ce facem daca un proprietar de la scara x propune ceva si proprietarii de la scara 3 nu sunt de acord sau un proprietar de la scara 2 are o propunere si cei de la scara 1 si 4 nu sunt de acord si asa mai departe
Hotararile asa cum am spus se iau numai in cadrul AG cu toti cei prezenti ,nu pe bucatele , trebuiesc ascultate toate vocile , nu separat si apoi cu jumatate plus unul din cei prezenti se hotaraste , da sau nu , cam asa vad eu treburile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se organizeaza adunarile generale ale asociatiilor de proprietari ... alex_bis alex_bis Cum se organizeaza adunarile generale ale asociatiilor de proprietari in perioada starii de alerta / urgenta? Este posibil ca in locul acestora sa fie adoptate ... (vezi toată discuția)
Hotararea adunarii generale in vederea incheierii unui contract cu o firma , poate fi inlocuita de hotararea comitetului? Octavia Turbatu Octavia Turbatu Pornind de la Legea 196/2018 Art.49 (4) Hotărârile adunărilor generale se iau în cadrul adunării generale convocată sau reconvocată, după caz. În ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale ... ileanaileana ileanaileana Care este temeiul legal pt.desfasurarea unei adunari generale la momentul actual, august 2021? La momentul actual este in vigoare Hotararea 826/5 august ... (vezi toată discuția)