avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cladire monument istoric ce sa primit scutire de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cladire monument istoric ce sa primit scutire de impozit.

Este normal ca pentru o cladire monument istoric ce sa primit scutire de impozit in 2009 si nu am platit impozit pana in 2016 din 2016 pana in 2020 sa-mi ceara primaria aproape 10 mii de euro impozit cand pretul de achizitie a fost de 50.000? mentionez ca cladirea era inregistrata pe firma asta se intampla la Hunedoara.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit firma stoicadanielapia stoicadanielapia Buna dimineata, Saptamana trecuta am platit impozitul la 2 locuinte pe care le am in orasul Pitesti. Intre timp am gasit sa inchiriez una din locuinte la o ... (vezi toată discuția)
Casa patrimoniu ida2009 ida2009 Buna ziua. Sa incep cu inceputul: am o casa la tara. Casa este veche de prin 1933. Destul de deosebita, as spune. Acum se pare ca primaria doreste sa o ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidential daria albu daria albu Detin un imobil cu destinatie mixta conform AC (locuinta +spatiu comercial la parter).De ce ma obliga primaria sa platesc impozit cu regim nerezidential pentru ... (vezi toată discuția)