avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important ( arest la domiciliu?) Buna ziua, am și eu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important ( arest la domiciliu?) Buna ziua, am și eu o întrebare legată ...

Arest la domiciliu?
Buna ziua, am și eu o întrebare legată de arestul la domiciliu, fratele meu este Arestat de 12 ani in Italia ( complicitate la crima) sentința definitiva a primit-o pentru 22 ani iar el a înțeles ca de drept ar face doar 17 ani, asta ar însemna ca in 5 ani va fi eliberat, acum ce curiozitate am, dacă se transfera într-un penitenciar din România ar putea beneficia de arest la domiciliu? Iar dacă da in ce condiții?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: GODiana , utilizator 20:54, 14 Aprilie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind condamnat, nu i se pot aplica masuri preventive. Arestul la domiciliu este o masura preventiva iar nu o forma de executare a pedepsei inchisorii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În România nu exista posibilitatea aceasta.
Va sta în penitenciar.
Mulțumesc pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare defintiva de condamnare cu executare-arest la domiciliu? Maria_1980 Maria_1980 Buna ziua, Pentru o pedeapsa de 2 ani si jumatate cu executare, se poate cere ca aceasta sa se execute la domiciliu? Ce variante exista pentru a evita ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si ... helene alexia helene alexia Buna ziua Dupa un proces de 7 ani i sa dat definitiva 2 ani si 6 luni fara nici o proba noua adusa la dosar si fara sa mai aiba drept de apel poate sa mai ... (vezi toată discuția)