avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locatar in plus fara acordul partilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locatar in plus fara acordul partilor

Stimate comunitate,
Am un apartament in proprietate comuna cu sotia. Intrebarea mea este daca o pot aduce pe mama mea la mine fara acordul sotiei? Daca se poate ca raspunsul sa fie insotit si de un articol de lege ar fi foarte bine pentru argumentatia mea. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
Broscutza22, utilizator
Cel mai recent răspuns: cris0811 , utilizator 10:39, 18 Aprilie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util


Broscutza22 a scris:

Pe mama nu o prea intereseaza parerea sotiei.

Se pare că, de fapt, și pe dumneavoastră vă cam doare la 5 m în spatele cotului de părerea soției dumneavoastră. Dacă credeți că așa trebuie să funcționeze în mod normal o căsnicie, probabil că în final veți rămâne definitiv sub fusta mămicuței, iar soția dvs o să-și găsească un soț în adevăratul sens al cuvântului, nu doar prin prisma existenței unui certificat de căsătorie.
Nu, nu puteti aduce pe nimeni in casa fara acordul sotiei! Doar daca, binenteles, doriti sa divortati. Si daca aveti cumva copii, eu va recomand sa o faceti fara sa creati in mod artificial tensiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire incurcata MirunaM33 MirunaM33 Mama a decedat. Suntem 3frati si tata. Fiecare am primit cate 1/4 din bunurile mamei. Mama avea impreuna cu tata un apartament si impreuna cu fratele ei in ... (vezi toată discuția)
Intrebare-proprietate comuna sim_theo sim_theo Buna seara. O prietena de-a mea se confrunta cu urmatoarea situatie: -a divortat de curand dar Nu a facut inca partajul. Poate vreunul din cei doi fosti soti ... (vezi toată discuția)
Drept la propret. abrassu abrassu Buna ziua,ajutatima cu un raspuns,suntem 4 copii la parinte,mai traieste doar mama,care dupa revolutie a cumparat apartamentul,3 copii suntem la casa ... (vezi toată discuția)