avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa fac un contract de comodat cu o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa fac un contract de comodat cu o persoana fizica, acesta ...

Vreau sa fac un contract de comodat cu o persoana fizica, acesta fiindu-i necesar la APIA pentru subventie.Ea va folosi terenul meu.Pot sa inchei acest contract la Primarie sau doar la notar.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:08, 15 Aprilie 2021
Contractul de comodat se poate incheia in mod valabil sub semnatura privata (deci nu trebuie sa mergeti nici la notar si nici la Primarie) insa trebuie sa verificati la APIA daca un contract de comodat este un act justificativ valabil pentru obtinerea subventiei de catre acea persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat inregistrat la anaf? Melania I. Melania I. Buna ziua! In cazul incheierii unui contract de comodat intre persoane fizice, acesta trebuie inregistrat la ANAF, cf legislatiei in vigoare? Dar la notar? In ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ptr. un loc de parcare florincristi florincristi detin un loc de parcare la adp platit, dar am vandut masina si cnf legi se anuleaza contractul incheiat la adp,dar doresc sa inchei un contract de comodat ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat, sub semnatura privata. Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Am inteles de la cineva ca noul Cod Civil, permite incheierea contractelor de comodat si fara ca acestea sa fie facute la notar. Am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)