avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... (RETUR UNUI PRODUS ACHIZITIONAT DE TBI BANK PE EMAG) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

(RETUR UNUI PRODUS ACHIZITIONAT DE TBI BANK PE EMAG) Buna seara! ...

(RETUR UNUI PRODUS ACHIZITIONAT DE TBI BANK PE EMAG)
Buna seara!
Ma confrunt cu o situatie si vreau sa aflu mai multe pareri.
Am achizitionat un telefon de la emag prin ECredit de la TBI BANK pe data de 07.04.2021. Am constatat in cateva zile ca nu se merita si doresc sa-l returnez. in ce conditii pot incheia contractul cu cei de la TBI? Am vorbit cu cei de la Emag si ei nu cred ca ar fi vre-o problema. Ma gandesc sa nu fiu penalizat la returnarea produsului sau sa fi pus sa platesc altele. Atasez mai jos portiunea cu politica de incheiere contract "fara penalitati" cum spun cei de la TBI...... "DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR
15.1 Drepturile si obligatiile Clientului
15.1.1 Drepturile Clientului. Clientul are dreptul sa: (1) se retraga din Contract in termen de 14 zile calendaristice
de la data incheierii Contractului cu respectarea obligatiilor mentionate la art.15.1.3 din Sectiunea B; (2) sa
ramburseze anticipat, in totalitate sau partial, oricand Linia de Credit, in conditiile si cu respectarea Contractului; (3)
sa denunte unilateral Contractul in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a fi necesara invocarea
vreunui motiv; (4) sa fie despagubit pentru daunele suferite in conditiile Contractului si a prevederilor legale in
vigoare."
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti!!
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Returnare produs Filip Alexandru Filip Alexandru Stiu ca s-a mai vorbit acest subiect, dar am ceva intrebari diferite. In cursul zilei de ieri am achizitionat un telefon mobil, odata cu el am incheiat si ... (vezi toată discuția)
Informare falsa emag Radumari Radumari Buna seara Am achizitionat un produs de la EMAG pe pfa. Cand a ajuns am constat ca este diferit de ce asteptam. Am solicita retur insa mi s-a spus ca pe ... (vezi toată discuția)
Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)