avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o fetita de 2 ani și 7 luni,care de mai bine de 1 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o fetita de 2 ani și 7 luni,care de mai bine de 1 an nu a ...

Am o fetita de 2 ani și 7 luni,care de mai bine de 1 an nu a mai primit alocatia de la stat,care este pe numele tatălui ei,(noi ca si parinti nu am fost civil căsătoriți)
Tatăl ei refuza sa ii de a acesti bani,ce as putea face pt a il face sa ii dea dreptul ei?El susține ca nu a luat o,si ca ar fi la casa de pensii,insa eu am sunat insa nu imi rasp nimeni sa imi ofere o explicație.
Va mulțumesc și o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:19, 16 Aprilie 2021
Buna ziua.
AJPIS plateste alocatia copilului, nu Casa de Pensii...
Luati legatura cu cei din judetul in care locuiti si cereti sa va vireze dvs. alocatia- va explica dumnealor ce aveti de facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie incasata necuvenit Diamandi Diamandi Sotul lucreaza in alta tara. Tot timpul a spus ca nu ia alocatia de acolo ca dureaza etc. Am primit de la Agentia de plati cum ca am de dat inapoi statului ... (vezi toată discuția)
Sistare alocaţie minor Martonze Martonze Mama are autoritate părintească unică şi domiciliul copilului la ea. Tatăl trăieşte în UE şi plăteşte pensie alimentară. Mama se trezeşte cu ... (vezi toată discuția)
Fiica mea avea domiciliul in casa mea , dar de 2 luni i-a expirat ... Lucky3 Lucky3 Fiica mea avea domiciliul in casa mea , dar de 2 luni i-a expirat buletinul si eu nu am mai luat-o in spatiu . Ea si-a parasit copilul , care are 7 ani , de ... (vezi toată discuția)