avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot calcula despagubirile pentru sumele blocate - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot calcula despagubirile pentru sumele blocate - taxe de ...

Cum pot calcula despagubirile pentru sumele blocate - taxe de timbru - , avand in vedere ca paratul tergiverseaza procesul ? e vorba de o suma ce depaseste 5000 Euro , blocati de mai bine de 3 ani in cadrul procesului .
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 10:21, 19 Aprilie 2021
Puteți solicitate amendarea pârâtului pentru trenarea procedurilor și puteți cere chiar obligarea acestuia la plata tuturor cheltuielilor de judecată (taxă de timbru și onorariu avocat). Apoi când se va pune problema obligării acestuia la plata acestor cheltuieli, dacă nu o face benevol, puteți cere și penalități de întârziere. Dar daune pentru că v-a blocat cei 5000E de când ați început demersurile în instanță nu puteți cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri in urma unui accident de ambulanta in care pacientul a decedat chirileanucoca chirileanucoca Buna Seara! As vrea sa stiu,daca ma poate ajuta cineva cum trebuie formulata cererea de despagubire catre firma de asigurari,la care era asigurata ambulanta ... (vezi toată discuția)
Cum se obtin penalizarile de la casco ? terorista2012 terorista2012 Eu am avut un accident in 14 decembrie 2012 .Am avut asigurare Casco la masina si RCA bineinteles la acelasi asigurator.Avand in vedere ca am iesit in decor ... (vezi toată discuția)
Chelt de judecata leusan leusan in cadrul unui proces de partaj succesoral intre 2 mostenitori ,cind piritul refuza calea amiabila si este obligat la plata cheltuielilor de judecata cum se ... (vezi toată discuția)