gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Mihai NDC 
	    	Utilizator

Mihai NDC 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL	                   

Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi 
incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)
	                    GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL	                   

Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi 
incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)

MURESAN CLAUDIU	                   

revin,pe scurt, cu o alta speta. Am o hotarare jude catoreasca definitiva in care imi este stabilit un program de vizitare a copilului meu, aflat in grija ... (vezi toată discuția)
	                    MURESAN CLAUDIU	                   

revin,pe scurt, cu o alta speta. Am o hotarare jude catoreasca definitiva in care imi este stabilit un program de vizitare a copilului meu, aflat in grija ... (vezi toată discuția)

eugen1974	                   

sunt divortat si am un copil cu handicap grav ce instanta a hotarat sa ramana la mama fiind si asistentul ei personal,am dreptul la vizita de doua ori pe luna ... (vezi toată discuția)
	                    eugen1974	                   

sunt divortat si am un copil cu handicap grav ce instanta a hotarat sa ramana la mama fiind si asistentul ei personal,am dreptul la vizita de doua ori pe luna ... (vezi toată discuția)