avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dorii sa trmit acasa un act notarial ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dorii sa trmit acasa un act notarial facut in fata ...

Buna ziua,
As dorii sa trmit acasa un act notarial facut in fata unui notar in spania privind regimul matrimonial. As avea nevoie sa-l trimit in Romania sa-l inregistrez ca sa poata avea efect pe teritoriul Romaniei deoarece vreau sa cumpar o proprietate si suntem in regim de separare de bunuri. Intrebarea mea este daca e suficient ca traductorul sa fie jurat sau e suficient sa fie doar autorizat?Dupa ce il traduc cred ca urmatorul pas este sa-i pun stampila de la Haga.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:03, 20 Aprilie 2021
Traducatorul trebuie sa fie autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducerea si legalizarea actelor in strainatate Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca actele(imputernicirile notariale/declaratiile pe proprie raspundere date la un notar din strainatate care are Apostila de la Haga) traduse si ... (vezi toată discuția)
Declaratie regim matrimonial zohnermariana zohnermariana Am incheiat o casatorie in Egipt si la transcrierea ei in Romania mi se cere o declaratie privind regimul matrimonial.Intrebarea mea este cum sa procedez in ... (vezi toată discuția)
Avem convenție matrimonială de separare de bunuri încheiată în spania, dar banca de la care vreau să iau credit ipotecar nu o recunoaște. cum pot rezolva această problemă? Leu79 Leu79 Buna ziua, am o conventie matrimoniala separare de bunuri incheiata in Spania si acum doresc sa cumper un apartament cu credit ipotecar. Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)