avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut. Am un proces penal, prin care sunt citat ca și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut. Am un proces penal, prin care sunt citat ca și inculpat, ...

Salut. Am un proces penal, prin care sunt citat ca și inculpat, mai exact delapidare. La primul termen avocatul meu, a cerut către firma păgubit sa prezinte dovezii dacă acesta mai funcționează și este administrata de aceeași patroni ( ea fiind vândută către Digi), mâine am al 2 Lea termen și la dosar nu sa răspuns la adresa formulata de către avocat, și nici patroni la solicitările avocatului nu vor a răspunde. Nu vor sa luam legătură cu ei. Nu se prezintă nici la termene
În cazul în care nici mâine aceștia nu vor fi prezenți iar, ce se poate face.
Judecata în lipsa acestora
Sau închiderea dosarului
Sau vor fi aduși pe baza de mandat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:54, 19 Aprilie 2021
Instanta va judeca pe baza de probe.
Depinde ce este la.dosar.
Eu doresc sa innapoiez banii. De unde știu cui și unde trebuiesc sa ii dau

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Instanta va judeca pe baza de probe.
Depinde ce este la.dosar.

Se gasesc solutii dacă doar atât vreti.
O sa va explice avocatul cum se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se emite mandatul de aducere? Antonia01 Antonia01 Buna ziua, As dori daca se poate sa imi explicati care sunt situatiile in care se emite un mandat de aducere? Sa fiu mai explicita, o persoana a fost adusa ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Proces inselaciune keops3333 keops3333 Ce se intampla daca sunt inculpat si la al 2-lea termen nu ma prezint? Sau ce motive pot invoca Primul termen a fost acum o luna iaar acum este al 2-lea ... (vezi toată discuția)