avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anularea unei luari in spatiu.Buna seara oameni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anularea unei luari in spatiu.Buna seara oameni frumoși. Va rog sa ma ajutați, cu un răspuns ...

Buna seara oameni frumoși.
Va rog sa ma ajutați, cu un răspuns la o problema pe care v-o relatez pe scurt:

Tatăl meu l-a luat în spatiu pe soțul surorii mele mai mari. Ultima data a fost luat în spatiu anul trecut pt ca-i expirase buletinul. Lucrurile au degenerat, soțul surorii mele a fost diagnosticat cu o boala mintala, etc. Sora mea, căsătorită cu domnul in cauza, lucrează în Spania, de câțiva ani. Si el a lucrat te miri ce, pt ca de peste tot il dădeau afara.

Sa fac povestea scurtă, a venit acest om sa locuiască in casa lui tata, cum ca el are dreptul la jumătate de casa...ca a stat acolo el de ani, nefăcând nimic decât o simpla renovare. A început sa urle, sa ne amenințare noi toate surorile, 4, ca dacă cal am acolo ne rupe picioarele și ne sucește gatul ca la găini...sa nu mai menționez ca tata, este ff bolnav, sta cu oxigen tot timpul, plus parkinson...si s-a luat și de el, dandu-i ordine, sa nu calce mai departe de camera in care el trăiește, restul ii aparține lui, și multe cuvinte pe care din respect pt dvs nu o sa le public.

Acum ca sunteți un pic familiar cu un strop din povestea asta, va rog mult, cineva competent, sa îmi răspundă. Cum poate fi revocați luarea în spatiu? Sora mea mare a hotărât sa si divorțeze între timp. Anul trecut a stat 4 luni la spitalul 9 cu episoade psihotice...va rog mult, dacă un avocat poate sa ma / sa ne îndrume( contra cost) ce sa facem, sa luam legatura cat mai rapid.

Aștept cu nerăbdare o mana de ajutor.
Sa auzim numai de bine, suflete minunate.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:02, 20 Aprilie 2021
Proprietarul case poate cere evacuarea lui in instanta, cumnatul nu are niciun drept, e doar tolerat.
Pana atunci, daca e agresiv si amenintator, cereti emiterea unui ordin de restrictie si protectie si evacuarea lui ca masura de protectie. Chemati politie de cate ori face scandal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Salutare tuturor! Ma aflu in urmatoarea situatie: tata decedat, mama bolnava de Parkinson, dementa parkinsoniana cu elemente psihotice. Am o sora vitrega din ... (vezi toată discuția)
Poveste incurcata. fevronia fevronia buna ziua.as avea o nelamurire si o poveste lunga.sa incepem, in anii 70 mama se casatoreste si face o fetita,in scurt timp ramane vaduva si isi cumpara un ... (vezi toată discuția)
Mama vrea sa divorteze insa tata nu accepta acest lucru Veronica Daniela Veronica Daniela Povestea pe scurt este urmatoarea: de 4 ani tatal meu a devenit foarte gelos si tot o acuza pe mama de diverse lucruri. Ea a vrut sa se desparta de el insa au ... (vezi toată discuția)