avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.am și eu 2 întrebări.. ieri am avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.am și eu 2 întrebări.. ieri am avut infatisare intr ...

Buna ziua.am și eu 2 întrebări.. ieri am avut infatisare intr un proces la judecatorie.in cat timp pot vedea pe site încheierea de sedinta? Si,a doua întrebare,avocatul a cerut la solicitarea mea sa m i se dea voie sa vb 2minute.am fost refuzați pe motiv ca am avocat. Cum e posibil?
Cel mai recent răspuns: FlorinG. , utilizator 14:55, 22 Aprilie 2021
Buna ziua,
incheierea de sedinta se consulta la dosar; ea nu apare pe sait.
Si DA, daca aveti avocat, in cauzele civile, nu vi se permite sa luati cuvantul. Doar in cauzele penale, chiar daca exista avocat, ultimul cuvant i se acorda inculpatului.

Va multumesc
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
incheierea de sedinta se consulta la dosar; ea nu apare pe sait.
Si DA, daca aveti avocat, in cauzele civile, nu vi se permite sa luati cuvantul. Doar in cauzele penale, chiar daca exista avocat, ultimul cuvant i se acorda inculpatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna mai pe intelesul meu? ce se poate intampla la a2.a infatisare ?? Grati Bojin Grati Bojin Complet: Penal 2 Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Acordă termen la data de 29.03.2018 la cererea apărătorului din oficiu pentru inculpat ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)
Proces penal iniþiere, constituire de grup infracþional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (legea 39/2003 art. 7) ContSters228422 ContSters228422 Sunt inculpat intr un proces penal cu 14 arestati -4 in libertate(printre care si eu)..peste o sapt este prima infatisare, termen intermediar (v-as fi ... (vezi toată discuția)