avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Intr-o zona rezidentiala,intre locul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Intr-o zona rezidentiala,intre locul meu de parcare ...

Buna seara,
Intr-o zona rezidentiala,intre locul meu de parcare si gardul inalt de beton al altui bloc este un spatiu de 60 cm,in care vecinii vor sa improvizeze o ghena de gunoi.Cum ii pot stopa sa faca acest lucru?Mentionez ca ghena ar fi si la o distanta de 6 metri fata de fereastra mea.Daca totusi nu ii pot opri pe cai legale,pot sa imi imprejmuiesc cu un gard locul de parcare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enica , utilizator 07:24, 23 Aprilie 2021
puteti sa va faceti gard daca urmatoarele conditii sunt indeplinite simultan:
- locul de parcare e al dvs individual si e intabulat ca atare;
- obtineti certificat de urbanism de la primarie pentru imprejmuire
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2021
Mihaela Enica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea unui panou publicitar. distanta legala alex2012 alex2012 va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca la ce distanta de gardul vecinului pot amplasa un stalp pt panou publicitar, cu fundatie de beton? (vezi toată discuția)
Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre cladiri danieis danieis salutare am o intrebare si cer un sfat parintii mei locuiesc intr-o casa de tip duplex,vecinul a vandut ,proprietarul nou a demolat ,fara a avea acordul ... (vezi toată discuția)