avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Anul trecut am fost beneficiar de idemnizatie pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Anul trecut am fost beneficiar de idemnizatie pentru un pfa.

Anul trecut am fost beneficiar de idemnizatie pentru un pfa iar acum ma pregatesc sa pun declaratia pentru 2020, 0 venituri insa doar indemnizatie si as vrea sa stiu cum as putea beneficia de plata esalonata a darilor catre stat? Pentru ca vorbim de o suma mare iar activitatea firmei mele nu s-a reluat inca, abia acum face primi pasi mi-e greu sa gasesc mii de lei de plata.
Am înțeles ca trebuie sa depun o hartie pentru esalonare, insa am de achitat undeva la 1380lei pe 2019 asigurart medical pfa si as vrea sa stiu daca afecteaza cu ceva aceasta datorie sau pot depune declaratia pe anul acesta si sa esalonez plata totala adica impozitul pe 2020+ cea de pe 2019?
Pe ce perioada se poate face aceasta esalonare?
Mulțumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pfa-norma de venit alexandrabozga alexandrabozga Buna ziua! Am o situatie complexa: Pfa deschis in februarie 2019 cu norma de venit, urmeaza nastere la începutul lunii martie 2020. Daca suspend pfa-ul in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa ionela11 ionela11 Contabilitate PFA Buna ziua...am urmatoare situatie...un PFA care a avut activitatea suspendata pe 2 ani de zile pentru concediu crestere copil. Si-a reluat ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)