avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot primi amenda din cauza latratului cainelui din ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot primi amenda din cauza latratului cainelui din curte?

Salutare!Am un husky in varsta de 11 luni. Am incercat sa il tin in casa, dar ii este prea cald, cand scapa in curte sau cand venim din parc, greu mai intra inapoi, asa ca i-am amenajat un cotet cu toate conditiile optime(caldura/bobite/apa/jucarii)Problema este ca, fiind in curte, latra la porumbei, randunici si in special la pisicile de pe strada si de la balcoanele din blocul vecin. Catelul nu latra foarte mult ,dar repetitiv: aprox 4 serii de max 3 min/zi. Poate vecina chema politia pe motivul latratului?Pot primi vreo sanctiune?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:10, 20 Iulie 2021
daca face plangere, puteti primi amenda.
Incercati sa il dresati.
Buna seara! Imi puteti explica, va rog, cum as putea dresa un caine sa nu mai latre la pisica vecinului de la balconul unui bloc de langa casa? Catelul este dresat, ba chiar a participat si la competitii canine si concursuri de vanatoare, insa este in natura animalului sa latre la pisici, alti caini vagabonzi si persoane care trec pe strada. Vecinul care tot este nemultumit de aceasta situatie detine pisica de care am scris mai sus. Aceasta iese la balcon si sade minute indelungate acolo, catelul o vede si incepe sa latre.
nu stiu, intrebati mai bine un dresor.
Daca nu reusiti sa il dresati ca e in natura cainelui sa latre, pregatiti banii de amenda.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)