avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard si terasa ( delimitare)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard si terasa ( delimitare)

Buna ziua! Daca fac pe terenul meu gard, dupa gardul facut cu vecinu, delimitare de hotar, lipit de acesta, eu avand turnata placa pt o tersa pana in gardul delimitare de hotar, trebuie sa mai respect acei 60cm sau la gard nu este cazul (o sa fie stalpi de metal prinsi in poaca turnata) Tin sa precizez ca e un duplex si nu ne-am inteles la modelul gardului intrucat eu vreau ceva sa nu se vada, iar vecinul vrea ceva opac prin care sa treaca lumina, el fiind destul de privat de lumina,avand casa in fata. Tersa trebuie sa o fac la cei 60cm asta insemnand acoperisul sau stalpul de sustinere? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Terasa vecin / limita proprietate..este legal? CRM2013 CRM2013 Buna ziua . Un vecin a turnat o placa de beton peste o constructie, exact pe limita de proprietate . Doresc sa stiu daca vecinul poate face o terasa la ... (vezi toată discuția)
Limita construire vecini duplex monicaf monicaf Buna seara!Am achizitionat o jumatate de duplex in 2019, iar acum vecinul si-a construit o terasa pe toata suprafata curtii pe care a acoperit-o cu ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini CAI2010 CAI2010 Urmare a dezbaterii unui partaj succesoral mă confrunt cu urmatoarea situatie. Casa părintească pentru care s-a dezbătut succesiunea a fost castigata de ... (vezi toată discuția)