Buna seara! Sunt divortata de sot,el s-a recasatorit si sta in ap. in care amandoi suntem coproprietari eu cu fata stam cu chirie. De despagubit nici nu viseaza! Mai nou acum am auzit ca vrea sa mai i-a si pe cineva in spatiu. Poate sa o faca fara acordul meu ,daca noi doi suntem coproprietari in acel ap. si el detine un pic mai mare procentul din ap.??? Multumesc anticipat pt. raspunsuri!
Mereu a zis sa facem de comun acord, totul. Divortul l-am facut de comun acord, cand am pregatit actele pt. pensia copilului a sustinut acolo ca el da de buna-voie si nu fortat de lege(si intr-adevar a dat luna de luna pana acum ,de aceea am zis sa nu fiu in conflict cu el,sa rezolvam amiabil. Cand aduc vorba de casa,spune doar atat ,ca nu vreau sa ii ramana copilului??ce partaj visez??dar eu de unde sa stiu ca dupa atata sacrificiu ii va ramane copilului si nu va face el cine stie ce??si eu ce sa fac ?copilul va avea viata lui maine , poimaine, este major! Sincer nu stiu cum sa fac,nu mai am nici surse si nici putere!
Faceti partajul , pentru ca este evident ca va duce cu vorba .
O sa-i ramana copilului apartamentul numai daca moare , si pana moare il poate vinde sau face un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere .
Luarea in spatiu
luca ionel
Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)