avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut ...

Buna ziua ..va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere însă eu că parte nu am fost prezent doar soțul și reclamanta ..deci am făcut un schimb de locuințe apoi după câteva luni înainte de finalizarea actelor de vânzare cumpărare reclamanta sa răzgândit și a vrut înapoi locuință .am avut doar o înțelegere verbală și sa realizat schimbul ..printr-un proces am obținut în instanță dreptul la proprietate ..acum după cinci ani vine reclamanta cu actul de mediere plecare soțul meu la semnat fara mine in care sa ajuns la o înțelegere parțială și acest act nu a fost autentificat dar apoi când sa inceput procesul a fost pus în dosar ..acum noi santem proprietari prin hotărâre judecătorească și totuși ea vine cu acel act de mediere să ceară autentificarea justiției să ne scoată din imobil ..se poate cere autentificare acelui contract de mediere după 5 ani ? Va rog frumos ?și eu parte a înțelegerii nu am semnat și acolo e specificat că nu s-au înțeles cu privire la suma de bani ..deci era o înțelegere parțială ..acum daca se autentifica în justiție nu se mai ia în considerare că ea a pierdut imobilul nemai fiind pe numele ei ?după 5 ani de poate cere autentificare ?va rog frumos un răspuns ....
Normal, ar fi trebuit să fiți prezentă la mediere, ori, soțul dvs. să aibă o procură specială de la dvs. În ceea ce vă privește, indiferent ce se va întâmpla la proces cu acordul de mediere, opinez că nu vă va putea afecta partea dvs, din proprietate, deoarece nu ați fost parte în acord. În astfel de spețe acordul verbal nu are greutate.
Mulțumesc frumos ..acel contract de mediere pe care soțul meu la semnat se poate sa ceară reclamanta autentificarea după cinci ani ?deși nici soțul nu a fost de acord in unele doar parțial ..și apoi am ajuns la proces și noi am rămas cu imobilul ??nu exista un termen ??acea mediere a fost pusă în dosar la proces ...dar nu a fost analizat doar am fost intrebati dacă nu santem de acord .. acum după ce sa terminat procesul la câteva luni a luat acest acord de mediere și ne cheamă în instanță să ceară consfințirea lui ..daca obține acest lucru legal ne poate scoate din imobil ? După cinci ani ?..of și noi am investit multi bani aici ..va rog frumos ....

Medierea se face cu cel puțin două părți. Dacă nu ați fost și dvs. prezentă și nu ați semnat documentele rezultate din mediere, acea mediere nu este valabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .va rog un răspuns .... Adela vadana Adela vadana Buna ziua .va rog un răspuns ..in urma cu cinci ani sa făcut o mediere la care a făcut parte sotul meu ,reclamanta, avocatul reclamantei , si ... (vezi toată discuția)
Mulțumesc.. de fapt santem citați și se cere consfintirea ... Adela vadana Adela vadana Mulțumesc.. De fapt santem citați și se cere consfintirea unei medierii care sa făcut în urma cu 4 ani a fost de fata soțul meu și reclamanta și ... (vezi toată discuția)
Contract de mediere dra_irina dra_irina Buna seara, am o problema si as dori cateva sfaturi momentan. Acum doi ani am facut la mediator cu fostul sot un contract de divort si de partaj prin care eu ... (vezi toată discuția)