avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Sunt parte civila intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Sunt parte civila intr-un proces de inselaciune, am ...

Buna ziua,
Sunt parte civila intr-un proces de inselaciune, am fost citata dar nu ma pot prezenta din cauza distantei, sunt peste 300 km si nu am cum sa ajung la ora 10. Pot trimite o cerere de judecare in lipsa pe email la judecatorie?
Multumesc anticipat!
Bună ziua.

Sigur că puteți, cu mențiunea de a o transmite înainte cu cel puțin 2 ore înaintea termenului de judecată (recomandabil ar fi cu o zi înainte). Aceasta să conțină numărul dosarului și termenul de judecată, dar și precizarea că solicitați soluționarea cererii de constituire ca parte civilă.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsă rovinietă: în cât timp de la data depistării în trafic trebuie să primesc acasă procesul verbal de constatare? kovacs_stefan kovacs_stefan Vă rog să-mi spuneți în cât timp de la data ,,infracțiunii\" (adică am fost depistat fără rovinietă) trebuie să primesc acasă Procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost ... Andrei Mladen Andrei Mladen Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost avariată de un copac căzut. Am dovada (procesul verbal) de la poliție, nota de ... (vezi toată discuția)
Despăgubire daune Sebby992 Sebby992 Bună seara, sunt vinovat într-un accident rutier (eu eram la volan) în care persoana din dreapta ce era cu mine în mașină (pasagaerul) este victima, si-a ... (vezi toată discuția)