avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital privat, cu contract ...

Buna ziua,
Sunt angajat la o companie cu capital privat, cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Compania se afla in procedura de insolventa.
Voi deveni tata in curand si doresc sa intru in CIC pe o perioada de 2 ani. As vrea sa stiu daca procedura de insolventa limiteaza posibilitatea de a beneficia de acest drept.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 4 Mai 2021
Procedura de insolventa nu limiteaza posibilitatea de a beneficia de acest drept.

Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de existenta unui c.i.m. activ sau de un anumit articol cu care a incetat c.i.m.

Pentru acordarea indemnizaţiei de creştere a copilului, singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, timp de cel puţin 12 luni , aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 ... Anamaria N Anamaria N Bună seara, Contractul de munca îmi expira în data de 30.06.2021 iar data nașterii copilului meu va fii în luna noiembrie. Dacă voi fii în concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și ccc fara loc de munca Amalia444 Amalia444 Buna ziua! Va prezint următoarea situație: Am contract individual de munca de la data de 1 septembrie 2020-31 august 2021, 1 septembrie 2021-31 august ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil la tati ..sorin, ..sorin, Buna ziua! Vreau sa vă întreb; in data de 5 octombrie soția are termen de naștere a copilului, soția are pensie de handicap, doresc că eu sa intru in ... (vezi toată discuția)