avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris

Buna ziua.Am primit o sanctionare cu avertisment scris din partea conduceri firmei la care lucrez. In avertisment numele a fost trecut gresit si motivul sanctionari nu corespunde cu realitatea pentru ca s-au trecut date gresite.Am luat la cunostinta si am semnat acel avertisment. Dupa doua zile sa corectat avertismentul si am fost chemat sa resemnez avertismentul.Am refuzat acest lucru. Mentionez ca in primul avertisment datele trecute erau in favoarea mea.Doresc sa stiu daca in baza primului avertisment pot sa-mi cer anumite drepruri si daca conducerea ma poate obliga sa semnez al doilea avertisment. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2021
040779, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 5 Mai 2021
Nu aveti ce drepturi sa solicitati, atat timp cat nu ati contestat in instanta decizie.

Credeti ca daca nu ati semnat , aveti un avantaj?
Am dreptul de contestatie timp de 30 de zile calendaristice.Sanctiunea este data in data de 27.04.2021. Ma pot adresa instantei in acest timp.
Termenul curge de la comunicarea deciziei.

Va puteti adresa instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment disciplinar scris Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Poate fi emis in mod corect legal un avertisment disciplinar scris ca urmare a : 1. intocmirii unei sesizari de catre seful ierarhic , fara a fi ... (vezi toată discuția)
Indicarea instanței competente și convocarea la cercetarea disciplinară juristu X juristu X Ridic colegilor de forum o speță în care atât decizia de sancționare disciplinară cu [i]avertisment scris[/i], cât și decizia care a urmat (de ... (vezi toată discuția)
Convocator cercetare disciplinara FeliciaVincze FeliciaVincze Buna ziua, Am primit un convocator pt ca sa ma prezint la cercetare disciplinara (pe motiv absente nemotivate din 27.09 - data la care mi-am dat demisia si ... (vezi toată discuția)