avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua M ati putea ajuta cu \"traducerea\" ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua M ati putea ajuta cu "traducerea" următorului citat? ...

Buna ziua
M ati putea ajuta cu "traducerea" următorului citat?
Este vorba despre un detinut care a depus cerere de eliberare
Multumesc

Solutia pe scurt: Amână cauza la data de 02.06.2021 pentur a oferi posibilitatea apărătorului ales al inculpatului de a depune acte în circumstanţiere.
Bună ziua.

Înseamnă că până la data de 01.06.2021, acesta poate depune orice fel de înscrisuri apreciază că ar fi în favoarea soluționării cererii sale. Acte în circumstanțiere pot fi: Contract de muncă, Certificat naștere copil, Caracterizări de la persoane influente (preot parohie, primar, etc.). Din acest gen de acte, ar trebui să reiasă că persoana respectivă este un om schimbat în bine, și-a învățat greșeală și nu o va mai repeta în viitor.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.daca la un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolui ai avocat poti scapa cu o pedeapsa mai mica? (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, voiam să știu dacă, în calitate de intervenient ... foteaic foteaic Bună ziua, Voiam să știu dacă, în calitate de intervenient în favoarea altei persoane, pot să fiu și audiat sau pot numai să depun ... (vezi toată discuția)