avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Pentru a beneficia de stimulent de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Pentru a beneficia de stimulent de inserție, ma ...

Bună ziua! Pentru a beneficia de stimulent de inserție, ma pot întoarce la muncă exact când copilul face 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 6 Mai 2021
Nu veti beneficia de stimulent in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt condițiile stimulentului de inserție după ccc? Raluca Duta Raluca Duta Buna ziua. In prezent ma aflu in CCC pana pe data de 23 oct 2020 când copilul va împlini 2 ani. Soțul meu nu îndeplinește condițiile de a primi ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa revin din concediu crestere copil simona-busuioc simona-busuioc Buna ziua, copilul meu implineste 1 an pe 06/07/2012, eu am optat pentru concediu ingrijire copil pe o perioada de 1 an. Intrebarea mea este , cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Oana1987Oana Oana1987Oana Buna ziua.Ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu intoarcerea la munca?Am optat pentru concediu crestere copil 1 an pentru a beneficia de stimulentul ... (vezi toată discuția)