avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua am avut covid am stat 2 saptamini in spital ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua am avut covid am stat 2 saptamini in spital cu pneumonie ...

Buna ziua am avut covid am stat 2 saptamini in spital cu pneumonie sars-cov-2 forma severa si am iesit din spital si de atunci medici ma tin tot in concediul medical ca ma dor si picioarele si obosesc intrebarea mea este daca stau tot in medical pot fi dat afara din firma
Cel mai recent răspuns: Pescarul76 , utilizator 16:09, 6 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Conform leigslației in vigoare nu puteți fi dat afara pe motiv de concediu medical prelungit!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raportul de munca poate inceta in cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.
Va multumesc mult pt raspuns

Avocat Popescu Radu Cătălin a scris:

Buna ziua!
Conform leigslației in vigoare nu puteți fi dat afara pe motiv de concediu medical prelungit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediere Gigi 1 Gigi 1 Am si eu o intrebare mai dificila, am aflat astazi ca sotia mea inssrcinata in luna a 5 a fost data afara de la servici, ea era in concediu medical facind si ... (vezi toată discuția)
Este posibila concediere angajatei însărcinate fiind in cm? nu concediu prenatal nici concediu de risc Alinroxi Alinroxi Este posibila concedierea fiind in concediu medical? Am anunțat angajatorul de sarcina fin primele săptămâni, am niște probleme si medicul specialist mi-a ... (vezi toată discuția)
Un angajator poate sa desfaca contractul de munca daca sunt in concediu medical? Dorica Pricopu Dorica Pricopu Buna ziua, fica mea este in concediu medical din data de 30 octombrie 2018. Patroana firmei la care este angajata o suna cel putin o data pe saptamina si o ... (vezi toată discuția)