avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, îmi trebuie autorizație de construire ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, îmi trebuie autorizație de construire pentru schimbarea ...

Buna ziua, îmi trebuie autorizație de construire pentru schimbarea de la branșament monofazat la trifazat.Ninse fac săpături , se înlocuiește BMP , și se pune un conductor mai gros .Casa se afla in zona istorica, nu este monument istoric. Cu stima .Mihai
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 10:28, 7 Mai 2021
Adresați-vă primăriei ca să vedeți documentele necesare pentru eliberarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire 50/91 xyz13 xyz13 Am o casa in mediu rural care se afla la mai putin de 200m de zidul cetatii. Intampin greutati in lamurirea unor aspecte din cauza unor functionari ... (vezi toată discuția)
Fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua, Am cateva intrebari legate de lucrarile de \"reinprospatare\" a fatadei unei cladiri istorice. In fapt, doresc sa inchiriez parterul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)