avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce inseamna drept de proprietate dobandit prin ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce inseamna drept de proprietate dobandit prin conventie cota ...

Ce inseamna drept de proprietate dobandit prin conventie cota actuala 1/1?Eu sunt în cauza cu cota de 1/1....ce drept am față de alte persoane?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:18, 24 August 2021
alte persoane, care ?
pare ca sunteti unic proprietar.
Ce înseamnă intabulare drept de PROPRIETATE dobândit prin Convenție, cota actuală 1/1.
Ati pus aceesi intrebare ca utilizatorul de mai sus, banuiesc ca nu va asteptati sa primiti un raspuns diferit.
Inseamna ca persoana care figureaza deasupra acestei mentiuni in extrasul de carte funciara, a dobandit printr-o conventie (contract, cel mai probabil), intregul drept de proprietate asupra bunului imobil. (cota de 1/1 sau 100%)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se dă următorul extras de cf. proprietari si acte: ... alexandur alexandur Bună ziua, se dă următorul extras de CF. Proprietari si acte: 12/05/2020 B1 Se înființează cartea funciară a imobilului… 16/04/2024 B8 ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara apartament rb911383 rb911383 Intr-un Extras de Carte Funciara pt informare - imobil apartament, la Partea a II- a - \"Proprietari si acte\" figureaza o persoana cu Intabulare, drept de ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg sensurile unor termeni dintr-un extras de carte funciară. ce poate însemna mai exact ,,convenție''? ContSters461754 ContSters461754 Bună dimineața,am o intrebare referitoare la un act de EXTRAS DE CARTE FUNCIARA in ceea ce privește o inșiruire de cuvinte cărora nu le găsesc in mod ... (vezi toată discuția)