avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PARTAJ. Bună seara! In urma cu 15 ani am divortat si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PARTAJ. Bună seara! In urma cu 15 ani am divortat si am facut partajul ...

Bună seara! In urma cu 15 ani am divortat si am facut partajul doar la locuinta comuna, dar la terenurile cumparate in timpul casatoriei nu am facut inca departajarea. Acum am deschis proces in instanta pentru impartirea terenurilor comune si fostul sot a sunat copilul nostru sa imi transmita prin el ca ma va da in judecata pentru furt intre soti, invocand ca am furat actele terenurilor respective. Ma poate informa cineva daca va avea castig de cauza in acest sens,si mai ales dupa atatia ani,.. avand in vedere faptul ca sunt si eu proprietara a acelor terenuri, impreuna cu fostul sot, si exista un singur rand de acte in original? Daca le lua el actele respective, la-s fi putut da eu in judecata pentru furt? Mentionez faptul ca el nu a platit niciodata taxele si impozitele la stat pe acele terenuri, doar eu am achitat aceste costuri. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
Andreea3210, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea3210 , utilizator 12:41, 11 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va faceti prea multe probleme, si oricum nu se poate da un raspuns pana nu vedeti ce va face, mai exact, fostul sot. Pana atunci, vedeti-va de ale dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar depune degeaba plangere in acest sens, o data ca fapta nu exista si 2, plangerea e tardiv introdusa.
Sa nu uitati sa solicitati si jumatate din ce ati platit ca impozite ,macar pt ultimii 3 ani.
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti = termen depunere plingere,,prescriptie ContSters154030 ContSters154030 Pot depune plingere la Parchet pt furt intre soti = furt efectuat acum (vezi toată discuția)
Furtul intre soti se pedepseste? opreanicole opreanicole Buna ziua. As dori sa stiu cu precizie urmatoarele aspecte:sotul meu care mi a furat 1 miliard,2 aproape estimativ,si a disparut de la domicili ul conjugal si ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala inceputa . exista fapta in cazier? zurli zurli Buna ziua, am o intrebare, am furat ceva acum 3 ani,am recunoscut furtul,am platit paguba ..si de atunci nu am mai primit nici un semn din partea ... (vezi toată discuția)