avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna Ziua! Casa de pensii nu a luat in considerare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna Ziua! Casa de pensii nu a luat in considerare grupa de munca(a ...

Buna Ziua! Casa de pensii nu a luat in considerare grupa de munca(a doua)inscrisa in carnetul de munca ,alti colegi care au lucrat la aceasi Societate s-a luat in calcul ,adeverinta nu se poate lua intrucit arhiva a luat foc.Inscrisul din carnetul de munca nu este legal?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:51, 11 Mai 2021
Inscrisul din cartea de munca este valabil daca contine toate elementele necesare. Vedeti anexa 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare pentru a compara cu ce elemente trebuie sa fie trecute in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri carte de munca Bersfil Bersfil CJP imi refuza recunoasterea Grupei I de Munca , trecuta prin mai multe inscrisuri in Cartea de Munca (conform anexei I pct 25 Ord 50/1990 - in dreptul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca MariaW MariaW Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este necesar sa elibereze o adeverinta de grupa daca perioada lucrata in grupa de munca este trecuta in cartea de munca. ... (vezi toată discuția)
Pensie-grupa ii-a de munca magdak magdak Buna ziua.De curand am trecut in pensie cu limita de varsta.Am lucrat ca laboranta.Timp de trei ani in conditii de munca grupa II-a.Am si adeverinta de la ... (vezi toată discuția)